bővebben a

Hrishikesh Ayurvedaról

„Megelőzni még mindig könnyebb, mint meggyógyulni” - Sachin Chauhan

Az ajurvéda tele van csodákkal, ha hiszünk bennük. Újjáéleszti a testet-lelket és segít egy teljes értékű élet kialakításában. A Hrishikesh Ayurveda erősen hisz abban, hogyha beépítjük ezeket az ajurvédikus praktikákat az életünkbe, akkor elérhetjük, hogy a betegségek elkerüljenek bennünket.

​​

Namaste!

Terapeutáink az indiai Rishikeshből származnak, ami a jóga- és az egész világ lelki fővárosa. Az ajurvéda, jóga és meditáció ötezer éves tudását hozzuk el Magyarországra, a világ szívcsakrájába. Teljes szívvel osztjuk meg ezt a tudást abban reménykedve, hogy mindenki életébe fényt, boldogságot és örömet hoz.

A Hrishikesh Ayurvéda célja és törekvése:

A Hrishikesh Ayurvédát azért hoztam létre, hogy az emberek minél szélesebb körben megismerhessék az ayurvédát. Megtudjanak többet arról, mire is jó ez a tudomány, és hogy legyen egy előzetes tudásuk mielőtt pancskarma-tisztítókezelésekbe kezdenek. Manapság azt mondják az ayurvédáról, hogy az élet tudománya. A mi célunk az, hogy ne csak az élet de az egészséges élet tudománya lehessen. Ez a fő törekvésünk. Egészséges életet adni a hozzánk látogatónknak. Így a tisztítókezelések mellett, meditációval is foglalkozunk, asztrológiával és jógával. Nem csak a testre koncentrálunk, hanem a holisztikus terápiák jegyében, egységben az elmére és a lélekre is egyaránt. 

Terapeutáink az indiai Rishikeshből származnak, ami a jóga- és az egész világ lelki
fővárosa. Az ajurvéda, jóga és meditáció ötezer éves tudását hozzuk el Magyarországra, a világ szívcsakrájába. Teljes szívvel osztjuk meg ezt a tudást abban reménykedve, hogy mindenki életébe fényt, boldogságot és örömet hoz.

Szeretettel Várunk egy igazi autentikus kezelésre és lélekgyógyításra!

Namaste,

 

Sachin Chauhan vagyok, Rishikésből (India). Mielőtt bemutatkoznék, szeretnék pár szót ejteni a szülővárosomról, Rishikésről. Rishikés a szentek városa, a világ jóga fővárosa és Shiva városa, ahol nagyon sok ashram található. Zarándokhely a Gangesz (Ganga anya) mentén a Himalája lábánál.

 

A tanulmányaim után, jógát kezdtem tanulni és hamar megtapasztaltam az egészségre gyakorolt jótékony hatásait. Később ayurvédát tanultam, és ebben mélyedtem el. Tanulmányaim során találkoztam szentekkel, akiktől sokat tanultam vallásról és emberségről. Egészen lenyűgözött az ayurvéda és a jóga egymásra gyakorolt hatása és hasonlósága. A tanulmányok után egy jóga ashramban kezdtem el dolgozni Rishikésben, majd India más területein. Nem sokkal később kaptam egy lehetőséget, hogy elhagyva Indiát Magyarországra jöjjek, és itt dolgozzak. Jelenleg közel 9 éves tapasztalatom van a szakmában ebből lassan 5 év Magyarországon. Szeretettel várlak Titeket.