top of page
weboldal háttérkép.png
_DSC1846-2.JPG

Namaste, Mahendra Mohan Rawat vagyok Uttarakhandból, Indiából.

Vegetáriánus teljesen elkötelezett vagyok az iránt az életmód iránt, amit úgy hívunk élj egyszerűen, gondolkozz nagyban. Mindennap gyakorlok mantra meditációt és mélyen érdeklődöm a Védikus filozófia és kultúra iránt.

A tapasztalataim szerint a nyugati emberek mindig keményen dolgoznak, folyamatos rohanásban és stresszben élnek, a mindennapi élet nyomása alatt. A legtöbbüknek hiányzik a magasabb életcélból eredő béke. A gyógyulás pedig nem lehetséges, ha az elme stresszes és zavart.

Az Ayurvéda egy értékes eszköz, mely segít az elme és a test gyógyításában, ezért dolgozunk minden nap a Hrishikesh Ayurvédban, látogass el hozzánk, fordulj hozzánk, hogy ismét egyensúlyba kerülj önmagaddal.

Screenshot_20231010_152954_com.instagram.android_edit_12100684512215.jpg

Sachin Chauhan vagyok, Rishikésből (India). 

 

A tanulmányaim után, jógát kezdtem tanulni és hamar megtapasztaltam az egészségre gyakorolt jótékony hatásait. Később ayurvédát tanultam, és ebben mélyedtem el. Tanulmányaim során találkoztam szentekkel, akiktől sokat tanultam vallásról és emberségről. Egészen lenyűgözött az ayurvéda és a jóga egymásra gyakorolt hatása és hasonlósága. A tanulmányok után egy jóga ashramban kezdtem el dolgozni Rishikésben, majd India más területein. Nem sokkal később kaptam egy lehetőséget, hogy elhagyva Indiát Magyarországra jöjjek, és itt dolgozzak. Jelenleg közel 9 éves tapasztalatom van a szakmában ebből lassan 5 év Magyarországon.

Szeretettel várlak Titeket.

Samu_poszt.jpeg

Pénzes Sámuel vagyok, a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ gyógymasszőr képzésén végeztem.

A gyógymasszőr képzés mellett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanultam. A tanulmányaim alatt elsajátított fogásokat, mozdulatokat az elmúlt 2 évben gyakorlati tudással, tapasztalattal is bővítettem. A Hrishikesh Ayurvedánál most kezdem pályafutásom, és remélem minél többet tudok segíteni a hozzánk befáradó vendégeknek. Főként ízületi problémákkal, szalaghúzódásokkal, és izom sérülésekkel foglalkozom, mindezt az Ayurvédikus terápiákba beépítve, hogy egy komplex, több oldalú kezelést kapjanak látogatóink.

bottom of page