top of page
background3_ng.png

Kovács Fruzsina vagyok, 

A Hrishikesh Ayurvéda jelenlegi magyar nyelvű asszisztense és adminisztrátora. Eredetileg francia szakos bölcsészként végeztem, de a figyelmem később a holisztikus gyógyászatok felé kezdett irányulni. Végeztem jógaakadémiát Budapesten, ayurvédikus masszázstanfolyamot, access bars alap és kronobiológiai tanfolyamot.  Kétszer jártam Indiában tanulni és fejleszteni a tudásomat.

A különböző jógafolyamatok gyakorlása során megértettem és megtapasztaltam, hogy lelkünk különbözik az anyagi testünktől és hogy életünk értelme mások odaadással teli szolgálata és segítése. Ezért kapcsolódtam a Hrishikesh Ayurvédához, hogy tudásomat továbbadhassam másoknak és így én is tovább fejlődhessek.

33513354_188317701820397_599092391838954

Sachin Chauhan vagyok, Rishikésből (India). 

 

A tanulmányaim után, jógát kezdtem tanulni és hamar megtapasztaltam az egészségre gyakorolt jótékony hatásait. Később ayurvédát tanultam, és ebben mélyedtem el. Tanulmányaim során találkoztam szentekkel, akiktől sokat tanultam vallásról és emberségről. Egészen lenyűgözött az ayurvéda és a jóga egymásra gyakorolt hatása és hasonlósága. A tanulmányok után egy jóga ashramban kezdtem el dolgozni Rishikésben, majd India más területein. Nem sokkal később kaptam egy lehetőséget, hogy elhagyva Indiát Magyarországra jöjjek, és itt dolgozzak. Jelenleg közel 9 éves tapasztalatom van a szakmában ebből lassan 5 év Magyarországon. Szeretettel várlak Titeket.

bottom of page