top of page
weboldal háttérkép.png

RÓLUNK

394365657_3102501653378309_2221252941439257751_n.jpg

„Megelőzni még mindig könnyebb, mint meggyógyulni” - Sachin Chauhan

Az ajurvéda tele van csodákkal, ha hiszünk bennük. Újjáéleszti a testet-lelket és segít egy teljes értékű élet kialakításában. A Hrishikesh Ayurveda erősen hisz abban, hogyha beépítjük ezeket az ajurvédikus praktikákat az életünkbe, akkor elérhetjük, hogy a betegségek elkerüljenek bennünket.

Namaste!

Terapeutáink az indiai Rishikeshből származnak, ami a jóga- és az egész világ lelki fővárosa. Az ajurvéda, jóga és meditáció ötezer éves tudását hozzuk el Magyarországra, a világ szívcsakrájába. Teljes szívvel osztjuk meg ezt a tudást abban reménykedve, hogy mindenki életébe fényt, boldogságot és örömet hoz.

A Hrishikesh Ayurvéda célja és törekvése:

A Hrishikesh Ayurvédát azért hoztam létre, hogy az emberek minél szélesebb körben megismerhessék az ayurvédát. Megtudjanak többet arról, mire is jó ez a tudomány, és hogy legyen egy előzetes tudásuk mielőtt pancskarma-tisztítókezelésekbe kezdenek. Manapság azt mondják az ayurvédáról, hogy az élet tudománya. A mi célunk az, hogy ne csak az élet de az egészséges élet tudománya lehessen. Ez a fő törekvésünk. Egészséges életet adni a hozzánk látogatónknak. Így a tisztítókezelések mellett, meditációval is foglalkozunk, asztrológiával és jógával. Nem csak a testre koncentrálunk, hanem a holisztikus terápiák jegyében, egységben az elmére és a lélekre is egyaránt. 

Szeretettel Várunk egy igazi autentikus kezelésre és lélekgyógyításra!

bottom of page