top of page
weboldal háttérkép.png
Keresés

A harmadik szem csakra gyógyítása és aktiválása.Fogadd el igazi többdimenziós képességeidet.

A harmadik szem csakra gyógyítása és aktiválása.

Csatlakozás a Kozmoszhoz.

Csatornázás. Fénynyelv.

Harmadik 👁 Csakra: Ajna.

A nyitott és kiegyensúlyozott Harmadik Szem csakra lehetővé teszi, hogy úgy lásd a dolgokat, ahogy azok valójában vannak, de még a legkisebb egyensúlyhiány is pusztítást okozhat pszichológiai, érzelmi és fizikai egészségedben.

A 3. szem csakra.

A homlokon elhelyezkedő Ajna csakra (a 3. szem szanszkrit neve) a hatodik a hét alapvető csakra vagy energiaközpont közül az emberi testben. Néha „lelkiismeretnek” is nevezik, ez a csakra irányítja a tobozmirigyet és a látásodat, az intuíciódat, a memóriádat és a képzeletedet.

Az indigó a leggyakoribb csakraszín, és ez a harmadik szemhez kapcsolódik. Ezen kívül lila, ezüst és a legsötétebb kék/lila árnyalatait is használják.

Harmadik szem egyensúlyhiány.

Amikor a Harmadik Szem csakra többlet energiát termel, az elme túlpöröghet. Csak gondolj bele hogyan érzed magad túl sok csésze kávé után, és máris megvan miről beszélünk.

A túlzottan aktív Ajna csakra megnehezítheti a koncentrációt, és bizonyos esetekben hallucinációkat válthat ki.

A spektrum másik végén az energiahiány befolyásolhatja az információkra való koncentrálás, feldolgozás és emlékezés képességét is. Az alulműködő Harmadik Szem csakra határozatlanná tehet, halogathat, vagy félhet az ismeretlentől. A rendkívül hiányos Ajna csakra működése akadályozhatja a fókuszálást, a nyomás alatti higgadtság megőrzését, vagy akár az álmodást, sőt az álmok felidézését is.

További problémák, amelyek a blokkolt vagy kiegyensúlyozatlan harmadik szem csakra miatt alakulhatnak ki, a következők lehetnek:

Álmatlanság

Magas vérnyomás

Isiász

Depresszió

Szorongás

Migrén

Hogyan tudod aktiválni a harmadik szem csakrádat?

A csakrameditáció az Ajna csakra megnyitásának szerves része.

Számos online útmutató létezik arról, hogyan aktiválhatod a harmadik szem csakrádat a csakragyógyító meditációk segítségével. Függetlenül attól, hogy milyen módszert választasz, ne feledd, hogy a sikeres csakragyógyító meditáció és csakraébredés kulcsfontosságú feltétele az ellazulás, a vizualizáció és az összpontosítás.

A Harmadik Szem vagy a szemöldökcsakra felébresztésének lényege az, hogy tisztábban lássuk a dolgokat (a fizikai szférán belül és azon kívül), és felébresszük az intuíciót.

Ne feledd, hogy az Ajna csakra a koronacsakrával együttműködve befejezi a csakrák „áramkörét”.

És amikor az Ajna csakra felébred, és együtt dolgozik a koronacsakrával, a tudatosságnak egy új szintjét érhetjük el.

Harmadik szem csakra gyógyítása

A csakrameditáción kívül számos mód van a Harmadik Szem csakra egyensúlyának helyreállítására, beleértve az energiagyógyítást, mint például a Reiki, vagy akár a hangterápia, akupunktúra vagy akupresszúra.

Ha jóga gyakorló vagy, vannak olyan ászanák, amelyek segíthetnek a harmadik szem csakra gyógyításában és kiegyensúlyozásában. Ilyen pl. a gyermek póz, a gyertyaállás vagy az előrehajlások.

Az illóolajok használata az Ajna csakra helyén szintén segíthet a harmadik szem csakra megtisztításában és kiegyensúlyozásában. A következők lehetnek nagyon jó illóolajok erre a célra:

Majoránna

Fenyőtömjén

Boróka

Zsálya

Rozmaring

Szantálfa

Használj olyan gyógyító köveket, amelyek ugyanolyan rezgési frekvenciával és csakraszínnel rendelkeznek, mint az Ajna csakra, hogy megtisztítsák a negatívumokat és helyreállítsák a megfelelő energiaáramlást. Ilyenek például:

Ametiszt

Lapis Lazuli

Lila Flourit

Holdkő

Kvarc

Csakragyógyító táplálék a harmadik szem számára

Az étrend létfontosságú szerepet játszik az általános egészségben, beleértve a csakrarendszert is.

Az egészséges Ajna csakra meggyógyításához és fenntartásához gondolj lilára. A természetesen sötétkék és lila színű ételek fokozhatják a harmadik szem csakra működését, beleértve:

Padlizsán

Szilva

Áfonya

Lila paprika, káposzta és kelkáposzta

Én vagyok.

Te vagy.

Mi vagyunk.

Egység.

Globális Tudatosság.


Sachin Chauhan

Hrishikesh Ayurveda

06206623588

163 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page