top of page
weboldal háttérkép.png
Keresés

ayurveda

Az embert az ayurvéda nem veszi külön a lélektől. A test, a lélek és a finom fizikai test (a pszichika) is benne van ebben a szemléletben. Amikor gyógyításról van szó, az ayurvéda az egészben, az EGÉSZségben gondolkodik.

Ez az ősi tudás megtanítja felismerni a betegséget. A testünk megfigyelésével jelzéseket kapunk, még mielőtt a betegség kialakulna, elkerülhetjük a súlyos betegségeket és megérthetjük az összefüggéseket.

A képzés a következő szakaszokból épül fel:

Különbség az Ayurvéda és a modern orvoslás között

Három dosa –a test típusai, jellemzői

Az ember karakter és a betegség kapcsolata – a betegség gyakran rossz tudat, érzelem miatt jön létre

Egészséges táplálkozás – általános szabályok és testtípusokra vonatkozó szabályok

Az idő természete – napirend, hogyan igazodhatunk az univerzum ritmusához, mindennek megvan az ideje, mikor együnk, aludjunk, sportoljunk.

Hrishikesh ayurveda

Ayurveda does not separate a person from the soul. The body, the soul and the fine physical body (the psychology) are also included in this perspective. When it comes to healing, the ayurvedic is thinking about HEALTH as a whole. This ancient knowledge teaches you to recognize a disease. By observing our body, we receive signs, even before the disease develops, we can avoid serious diseases and understand the connections. The training will be built from the following stages: Difference between Ayurveda and Modern Medicine Three dosa - body types, characteristics The relationship between human character and disease - disease is often created due to bad knowledge and emotion Healthy eating - general rules and rules for body types The nature of time - agenda of how to adjust to the rhythm of the universe, everything has its time, when to eat, sleep, exercise.
hrishikesh ayurveda

145 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page