top of page
weboldal háttérkép.png
Keresés

Egészségvédelem télen ayurvédikus terápiával!



Egészségünk védelme egész évben fontos kell hogy legyen, mert télen rengeteg tényező van, ami sokkal jobban befolyásolja lelkünk és testünk egészséges állapotát. Ilyen például a napfényhiány és a vírusok, melyek kifejezetten legyengíthetik szervezetünket.

Ezért is különösen fontos, hogy télen még több időt magunkra szánva, még nagyobb odafigyeléssel gondoskodjunk testünkről és lelkünkről egyaránt.

A panchakarma segít visszafordítani a mindennapi élet káros hatásait, képes visszaállítani a természetes egészséges állapotot azáltal, hogy mentesít a méreganyagoktól, visszaállítja a szervezet belső működésének egyensúlyát, javítja a testi funkciókat.

A panchakarma olyan tisztító és vitalizáló, a testre, elmére és a tudatunkra ható eljárás, amely megtisztulást, egyensúlyba kerülést, gyógyulást és megfiatalodást hoz. Ismeretes az általános egészségi állapotunkra, közérzetünkre és az öngyógyító folyamatainkra gyakorolt áldásos hatásáról is.

Az ayurvédikus pancsakarma eljárások közül a Nasya terápia alkalmazása a leghatásosabb télen, ugyanis a Nasya terápia során az orrba csepegtetett gyógynövényekből és olajokból álló keverék használatával oldani lehet a hurutképződést, a náthás, váladékképződéssel járó betegségeket.

A Nasya egy méregtelenítő kezelés, mely során a gyógynövényekből és olajokból álló keverék az orr nyílásokon át az arcüregbe jut. Majd körkörös, könnyed mozdulatokkal kerül elmasszírozásra.

Ennek hatására a terápia után javul az orr egészsége, megtisztul az arcüreg. Távoznak a felhalmozódott, lerakódott méreganyagok a fejből és a nyakból egyaránt.

A terápiát kiegészítve fordítsunk még nagyobb gondot a megfelelő, vitamindús és változatos étrendre és a mozgásra. Így komplex módon vehetjük fel a harcot a testünket és lelkünket gyengítő hatások ellen és erősíthetjük meg szervezetünket, térhetünk vissza az egészséges, boldog életünkhöz.

Válassz Ayurvédikus terápiáink közül és élj teljesebb életet. https://www.hrishikeshayurveda.com/terapiak

139 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page