top of page
weboldal háttérkép.png
Keresés

Hrishikesh Ayurveda

Gyógyulj ősi terápiás módszerekkel!

Mit tehetsz, ha úgy érzed elvesztetted a kapcsolatot a testeddel? Meglepő lehet a kérdés, de gondold csak végig: amikor valamilyen testi tüneted jelentkezik szakrendelésre rohansz, ahol azonnali segítséget remélsz. Talán eszedbe sem jut, hogy a panaszod oka jó eséllyel nem tegnap alakult ki, a gyógyszeres kezelés pedig leginkább csak elnyomja a tüneteidet. Ahhoz, hogy tényleges gyógyulást érhess el, a testedben zajló folyamatoknak újra harmóniába kellene kerülniük, amihez nem elég pár pirula vagy kenőcs. Holisztikus szemléletű gyógymódra van szükséged, hogy a problémát kiváltó okot megszüntethesd. Igen ám, de kinek van ideje különféle orvosokhoz járni a rohanós hétköznapokban?

Az életvitelünkre jellemző folyamatos stresszre az ősi indiai ajurvédikus terápia olyan állapotként tekint, amikor az elme nincs egyensúlyban. A családi, a munkahelyi, az anyagi problémák állandó nyomást generálnak. A pihenés hiánya és a helytelen táplálkozás pedig tovább fokozza ezt a feszültséget, ami aztán testi tüneteket vált ki. Az ajurvéda szerint ilyenkor megbomlik az egyensúly és a stressz felerősíti az egyik uralkodó bioenergiát a testünkben. A testtípusnak megfelelő étkezés azonban egyensúlyba hozza a kibillent állapotot, a tradicionális masszázsok, légző- és jógagyakorlatok pedig megnyugtatják az elmét, hogy a test öngyógyító folyamatai beindulhassanak.

A védikus felfogás szerint energiáink egyedi, csak ránk jellemző arányban vannak jelen testünkben. Ezért az ajurvéda nagy hangsúlyt fektet az egyéni testalkat felmérésére és a kezeléseket ennek megfelelően alakítja ki. Ma már nem kell Indiáig utazni ahhoz, hogy ennek az ősi terápiának csodálatos hatásait megtapasztaljuk. Profi indiai terapeutákkal, személyre szabott kezelésekkel várunk a belváros szívében a Hrishikesh Ayurveda Masszázsszalonban, ahol meditációval, masszázzsal, jógával és a holisztikus Ayurvédikus dosha-egyensúlyi technikákkal segítünk a szervezetednek visszanyerni az egyensúlyi állapotot.

Tapasztald meg az ajurvéda áldásos hatását nálunk, gyere el állapotfelmérésre, ha a stressz, az immunrendszeri és a nőgyógyászati problémák, az instabilitás, a szorongás, az álmatlanság vagy az általános fáradtság jellemzi életedet. Személyre szabott terápiát alakítunk ki számodra, hogy visszanyerhesd testi-lelki harmóniád. �Kérj időpontot elérhetőségeinken:

hrishikeshayurveda@gmail.com +36 70 772 7079� Hrishikesh Ayurveda Masszázsszalon, 1062 Budapest, Aradi utca 56.� www.hrishikeshayurveda.com
204 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page