top of page
weboldal háttérkép.png
Keresés

Ismerd meg Sachint, a terapeutát!




Engedd meg, hogy bemutassuk egy kicsit jobban azt a személyt, aki tudásával és segítő kezeivel segít elindulni a gyógyulás útján. Összeírtunk pár kérdést és megkértük Sachint, hogy válaszoljon. Kezdjük is el!


1. Mióta élsz Magyarországon?

Kilenc éve


2. Honnan származol?

Indiai Rishikesh városából, ami a Himalája lábánál a Gangesz folyó partján fekszik. A város a jóga és a spiritualitás hazája.


3. Miért jöttél Magyarországra, mi az, ami itt tartott?

Nagyon szeretem Magyarországot és Budapestet. Azt hiszem ez az ország az én „karma bhumim”, vagyis ez az én dolgozó földem. Ayurvéda terapeutaként érkeztem és nagyon örülök, hogy itt lehetek, kiteljesedhetek és segíthetek a szemléletemmel, a tudásommal az embereknek.


4. Mikor kezdtél el az ayurvédával foglalkozni és miért?

A karrieremet jóga oktatóként kezdtem, és idővel rájöttem, hogy a jóga nem csak testi, de lelki feltöltődést is ad. 2009 környékén fogalmazódott meg bennem, szóval közel 13 éve. Nem csak a fizikai problémákra nyújtok segítséget, szeretek az emberek lelki világával is foglalkozni.


5. Folyamatosan fejleszted magad képzésekkel?

Igen, én magam is tartok workshopokat, de minden nap találkozok emberekkel, akikkel sokat tanulhatok. Indiába egyszer megyek egy évben, akkor találkozom a tanáraimmal, a barátaimmal, de legfőképp édesanyámmal, akitől a legtöbbet tanultam és a legjobban inspirál.


6. Hogyan magyaráznád el a laikus embereknek, hogy mi az az ayurveda?

Az Ayurveda európai fordítása: az "élet tudománya", azaz az életről szóló tudás. Ez nem csak egy módszer, hanem olyan életfilozófia mely szerint az elme és a test megbonthatatlan egységet alkotnak.


7. Mit szeretsz a legjobban a munkádban?

Szeretem, hogy sok emberrel találkozom naponta, akiktől tanulhatok, hiszen minden ember más és más. És, ha az emberek egészsége rendben van, az mindennél boldogabbá tesz.


8. Milyen hosszútávú céljaid vannak az üzlettel?

Azt akarom, hogy legyen egy olyan hely, ahol mindenki egészséghez juthat elfogadható áron, mert akinek van pénze, az a világon bárhol meggyógyulhat.


9. Kiknek ajánlanád ezeket a kezeléseket?

Alapvetően mindenkinek ajánlom ezeket a kezeléseket. Akik úgy érzik, hogy tele vannak méreganyagokkal és szeretnének tőle megszabadulni, évente egyszer végezzenek méregtelenítést. Akiknek konkrét problémájuk van, őket is várjuk, hiszen a természet gyógyító ereje a legjobb gyógymód. Az állapotfelmérés után meghatározzuk a szükséges terápiát.


10. Nagyságrendileg hány emberen segítettél a kezelésekkel?

12 éve dolgozom, így rengeteg ember részesült előnyökben ezekből a kezelésekből. Az én szemléletemben nincsenek ilyen számok, de úgy gondolom, hogy sok embernek segítettünk.


A terápiákról ide kattintva tudsz bővebben olvasni, ha pedig még nem tudod milyen kezelés a megfelelő számodra, jelentkezz állapotfelmérésre és segítünk a legjobb tudásunk szerint!

1 352 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page