top of page
weboldal háttérkép.png
Keresés

Testi-lelki megújulás panchakarmával!



Itt a tavasz, jön a megtisztulás, megújulás időszaka. Fontos, hogy a kezdődő jóidőben is különös figyelmet szenteljünk a testünk és lelkünk ápolására, egészségünk megőrzésére egyaránt. Legjobb megoldás a böjti időszakban a Panchakarma, (szanszkrit kifejezés, jelentése 5 féle kezelés) amely tisztító masszázsokkal és kezelésekkel, gyógynövényekkel, tápláló olajokkal, ásványi anyagokkal méregteleníti és építi újra a megfáradt testet.

A salaktalanító indiai kezelések ezen formája, segít visszafordítani a mindennapi élet káros hatásait, hiszen, visszaállítja a szervezet belső működésének egyensúlyát, és javítja a testi funkciókat.

A kezelés célja, hogy megszabadítsa a testet a méreganyagoktól, helyre billentse a dósák egyensúlyát és megtámogassa a fáradt immunrendszert.

A Panchakarma mind a testre, elmére és a tudatunkra ható eljárás segítségével hoz megtisztulást, egyensúlyba kerülést, gyógyulást és megfiatalodást. Ismeretes az általános egészségi állapotunkra, közérzetünkre és az öngyógyító folyamatainkra gyakorolt áldásos hatásáról is.

Személyre szabott kezeléssorozatunknak hála te is átélheted a megkönnyebbültség és felszabadultság érzését.

Tehát, milyen előnyei is vannak a Panchakarmának?

Segítségével megszabadíthatjuk szervezetünket a lerakódott méreg- és salakanyagoktól, segít leküzdeni a stressz, idegesség és depresszió káros hatásait, illetve visszaadja a szervezet saját, vele született öngyógyító képességet.

Azaz, kiegyensúlyozza az idegrendszert, a keringést és az emésztést is. Növeli a mentális és fizikális hatékonyság fokát és javítja az ízületek mozgékonyságát, növelve az életerőt és az állóképességet.

Éld át te is a testi-lelki megtisztulás páratlan élményét, válassz Ayurvédikus terápiáink közül:

322 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page